Lokalne volitve

11 novembra, 20222min69

Da bi krajani marsikaj radi imeli, niso pa za to pripravljeni nič narediti, je morda eden od vzrokov, zakaj bo potrebno na novo definirati in opolnomočiti lokalne skupnosti je bila tudi ena od glavnih misli izrečenih na srečanju Liste Nejca Smoleta v nedeljo na Starem Gradu.

Na svoje srečanje pod Černetov kozolec pa so nas v tem tednu povabili tudi kandidati Zelenih Slovenije. Ta stranka je liste za vse tri volilne enote sestavila na zanimiv način – na njej so namreč kandidati z vseh vetrov, tudi člani drugih strank, ki na tokratnih lokalnih volitvah v naši občini nimajo svojih list. Kljub temu pravijo, da imajo ogromno skupnih točk in da je smisel demokracije prav možnost izražanja različnih mnenj in stališč.

V sredo pa so nas na srečanje v Gostilno Mihovec povabili še kandidati Nove Slovenije – Krščanski demokrati. Ti se v svojem programu osredotočajo na povezovalnost in domačnost, ki nam ga nudi naša občina, zato so svojo predvolilno kampanjo naslovili »Občina, nas skupni dom«. Na srečanje so povabili tudi ljudi, ki sicer ne kandidirajo na letošnjih volitvah, saj so si želeli spoznati želje in pričakovanja vseh občanov.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Tedenska informativna oddaja TV Medvode, 01.12.2022 Participativni proračun tik pred vašim izborom Demenci prijazna točka Dan za spremembe v Pirničah Skupaj delajmo dobro Oratorijski dan v Smledniku Komu je bil napoti Ivan Kramberger O Dvorcu Goričane Tradicija Miklavževanja v Goričanah Čiščenje hraškega bajerja Preventivni dan v OŠ Preska Popotovanje po Gruziji