Športni priznanji

12 aprila, 20231min238

Kot smo že poročali so bila na 22. Večeru športa podeljena priznanja medvoškim športnikom za dosežke v preteklem letu, športnik in športnica leta pa sta postala smučarska tekačica Anamarija Lampič in badmintonist Miha Ivančič. Tokrat pa vam nekoliko podrobneje predstavljamo še oba prejemnika športnih priznanj. Za več kot 20 letno delo na čelu KK Medvode, kjer skrbi predvsem za popularizacijo kolesarstva v medvoški občini in športno-družabno ponudbo za kolesarske rekreativce, je priznanje prejel Bogomir Plazar.

Za 20 let profesionalnega trenerskega dela v Plavanem klubu Triglav Kranj pa je športno priznanje šlo tudi v roke Luke Berdajsa, ki v Medvodah živi že zadnjih 15 let. Poznamo ga predvsem po dolgoletnem delu s plavalcem Petrom Johnom Stevensom, s katerim, z nekaj vmesnimi prekinitvami, sodelujeta že vse od Petrovega 11. leta starosti… Skupaj pa sta spisala tudi vse največje Petrove uspehe.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Sekcija Bezeg KUDa Jarem uspešno nadaljuje s pogovornimi večeri, kjer predstavljajo zanimive in uspešne sogovornike. V tokratnem pogovoru se je mladima izpraševalcem Sari in Kaji Bukovšak ter Juriju Marussigu pridružil naš občan Slavko Avsenik ml., ki navdušuje s svojim ustvarjalnim opusom in življenjsko energijo. Med drugim je že, in upamo da bo še, sodeloval tudi […]