Jubilejni koncert Metalsteel

6 novembra, 20231min252

Pretekli petek je Klub Jedro ponovno pokal po šivih, za kar so poskrbeli medvoški težkometalci Metalsteel in njihovi zvesti podporniki. V letošnjem letu so izdali že 8. studijski album z naslovom SPOMENIK, s tokratnim koncertom v Klubu Jedro pa so se poklonili 20. obletnici svojega prvega albuma USODA in 18. obletnici albuma TASTE THE SIN. Ob tej priliki pa so izdali še zadnji album SPOMENIK – na vinilki. Na odru so se jim tokrat pridružili številni gosti, ozračje pa so dodobra ogreli ponovno obujeni medvoški thrasherji CLASSIFIED.

Meetalsteel so tudi letošnji občinski nagrajenci – dobitniki plakete Jakoba Aljaža. Na tokratni seji občinskega sveta pa je bila imenovana tudi nova sestava komisije za priznanja, v kateri sta tudi dva naša sodelavca. Ne le od komisije ampak tudi od nas občanov pa je odvisno, kakšno delo bo ta imela – nagrajence predlagamo namreč mi, komisija pa preceni ali naš predlog ustreza pričakovanjem pravilnika ali ne.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Vsi nagovori župana Občine Medvode Nejca Smoleta v letošnjem letu so namenjeni razmisleku o tem, kaj nas povezuje v skupnost. Tako je bilo tudi na slavnostni seji in še prej ob dnevu državnost. Na podlagi desetletja in pol vsakodnevnega spremljanja dela v skupnosti meni, da skupnosti ne dela denar in da ni rečeno, da je […]