Podelitev pletenic za posebne dosežke in življenjsko delo na področju kulture.

17 februarja, 20202min300

Na predvečer slovenskega kulturnega praznika so v Kulturnem domu Medvode na prireditvi z naslovom #pomen podelili pletenice za posebne dosežke in življenjsko delo na področju kulture.
Pletenice sta podelila župan Nejc Smole ter predsednik Strokovnega sveta za kulturo Franc Cegnar. Pletenici za izjemne dosežke na kulturnem področju v letu 2019 sta prejela Zavod CCC za projekt Hiša na hribu ter Roman Veras za slikarsko razstavo na sevniškem gradu ter lutkarstvo. Za življenjsko delo sta pletenico prejeli Brigita Juvan (posthumno) za dolgoletno izjemno delo na področju ohranjanja kulturne dediščine in ročnih spretnosti ter Tilka Jamnik za dolgoletno izjemno delo na področju spodbujanja kulture branja v občini Medvode dolgoletno spodbujanje bralne kulture.

 


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Letošnje poletje je za naravo in živali zelo neprijazno. Visoke temperature in pomanjkanje vode močno vplivajo na življenjske razmere, tako domačih kot divjih živali, zato je pomembno, da pomislimo tudi nanje. Kdo bi bil najbolj primeren sogovornik na to temo kot naša letošnja prejemnica plakete Jakoba Aljaža, Mojca Furlan, s katero smo se odpravili do […]