Podelitev pletenic za posebne dosežke in življenjsko delo na področju kulture.

17 februarja, 20202min72

Na predvečer slovenskega kulturnega praznika so v Kulturnem domu Medvode na prireditvi z naslovom #pomen podelili pletenice za posebne dosežke in življenjsko delo na področju kulture.
Pletenice sta podelila župan Nejc Smole ter predsednik Strokovnega sveta za kulturo Franc Cegnar. Pletenici za izjemne dosežke na kulturnem področju v letu 2019 sta prejela Zavod CCC za projekt Hiša na hribu ter Roman Veras za slikarsko razstavo na sevniškem gradu ter lutkarstvo. Za življenjsko delo sta pletenico prejeli Brigita Juvan (posthumno) za dolgoletno izjemno delo na področju ohranjanja kulturne dediščine in ročnih spretnosti ter Tilka Jamnik za dolgoletno izjemno delo na področju spodbujanja kulture branja v občini Medvode dolgoletno spodbujanje bralne kulture.

 


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Dve vrsti razlogov sta za spremembo obstoječega Odloka o obdelavi določenih vrst odpadkov in odlaganja ostankov predelave ali odstranjevanje komunalnih odpadkov – bodisi, da gre za uskladitev z določbami novega Odloka o zibiranju komunalnih odpadkov ali pa za uskladitev z dejstvi. In dejstvo je, da se je lansko leto javno podjetje Snaga pripojilo k Voki […]