Podelitev pletenic za posebne dosežke in življenjsko delo na področju kulture.

17 februarja, 20202min169

Na predvečer slovenskega kulturnega praznika so v Kulturnem domu Medvode na prireditvi z naslovom #pomen podelili pletenice za posebne dosežke in življenjsko delo na področju kulture.
Pletenice sta podelila župan Nejc Smole ter predsednik Strokovnega sveta za kulturo Franc Cegnar. Pletenici za izjemne dosežke na kulturnem področju v letu 2019 sta prejela Zavod CCC za projekt Hiša na hribu ter Roman Veras za slikarsko razstavo na sevniškem gradu ter lutkarstvo. Za življenjsko delo sta pletenico prejeli Brigita Juvan (posthumno) za dolgoletno izjemno delo na področju ohranjanja kulturne dediščine in ročnih spretnosti ter Tilka Jamnik za dolgoletno izjemno delo na področju spodbujanja kulture branja v občini Medvode dolgoletno spodbujanje bralne kulture.

 


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Pred izdelavo projektne dokumentacije za izgradnjo fekalne kanalizacije in obnovo vodovodnega omrežja na območju Zgornje in Spodnje Senice ter dela Ladje je Občina Medvode na lastnike zmljišč in objektov v začetku septembra naslovila vabilo na predstavitev idejnega projekta, ki ga je pripravilo na razpisu izbrano podjetje Vodnogospodarski biro Maribor. Hkrati je bil na posamezne lastnike […]