COVID na področju Občine Medvode

30 marca, 20201min123

Prosimo vas, da v primeru, da imate potrjeno okužbo s COVID 19, o tem obvestite štab CZ na telefonsko številko 01 361 95 14. Takoj bodo stekli postopki preko katerih vam bomo zagotovili brezstično oskrbo z vsemi najnujnejšimi stvarmi, ki jih boste v času izolacije potrebovali.

Naj povemo, da ta način v dveh trenutnih primerih že deluje brez vsakršnih težav.Poveljnik štaba CZ tako lažje sledi trenutni izpostavljenosti v občini in prilagaja morebitne ukrepe, okuženi pa so popolnoma brez skrbi saj vse osnovne nakupe za njih diskretno opravimo mi.Zato vas še enkrat prosimo, da preko vseh možnih kanalov delite to obvestilo in skupaj poskrbimo, da to situacijo kar najbolje obvladamo ter tako sebi in drugim olajšamo prihodnje tedne.

Hvala vam za razumevanje in ostanite zdravi!


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Pogovor z direktorico ZD Medvode Marjeto Tomšič Matićevo smo pripravili 12. oktobra, torej v začetku tedna, ko še nismo slutilo s kakšno hitrostjo se nam približujejo strožji ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa in bolezni Covid 19. Razpolagali smo tudi s podatkom, da je Občina Medvode ena od dveh občin v Sloveniji, ki je zagotovila brezplačno […]