Nova stanovanjska gradnja

25 junija, 20201min198

Julija bo minilo dve leti od rušenja nekdanjega sokolskega oziroma nekdanjega Zdravstvenega doma na markantni lokaciji ob regionalni cesti. Podjetje Hermes iz Železnikov je potem, ko ni moglo na tem 5000 kvadratnih metrov velikem zemljišču urediti logističnega središča in parkirišč za tovorna vozila, tega prodalo podjetju iz Sp. Pirnič. Od prokurista in solastnika podjetja Uroša Kralja, ki se v Preski ukvarja tudi s tiskarskimi posli, smo pred dobrimi tremi meseci izvedeli, da tu načrtuje gradnjo 40 varovanih oziroma oskrbovanih stanovanj in prostore za storitvene dejavnosti, med njimi fitnesa.
Zdaj, po uradnem koncu epidemije koronavirusa, je Uroš Kralj v pogovoru za našo televizijo razložil, da je prav to obdobje nekoliko spremenilo načrte.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

V tem tednu so se v šolske klopi vrnili učenci 4. razreda OŠ Preska, ki so, zaradi pojava okužbe s koronavirusom, 14 dni preživeli v karanteni. Včeraj se je nova okužba pojavila v 8.a razredu OŠ Simona Jenka Smlednik. Tudi v tem primeru je šola upoštevala protokole in poskrbela za razkuževanje prostorov in organizacijo pouka […]