Barka bere in razstavlja

15 septembra, 20201min410

V začetku tedna se je zaradi koronavirusne krize zgolj v manjšem obsegu odvila prva aktivnost projekta »Povezana skupnost bralcev.” Na delavnice Društva Barka so namestili hišico s knjigami, ki naj bi zaokrožile med bralci. V projekt je poleg Društva Barka, ki je nosilec projekta, vključena še Knjižnica Medvode, Vrtec Medvode in DEOS. Idejo za projekt sta dali sestri blogerki Petra Kalan in Ana Jelovčan in je logično nadaljevanje njune spomladanske izposojevalnice knjig. Prvo od načrtovanih šestih pridobitev so pospremili z bralnim dogodkom,ki je bil tokrat prilagojen odraslim osebam z otroško dušo.

Celoten dogodek, ki je najlepši uvod v mesec skupnega branja, je, tako kot vedno, dokumentiral tudi hišni fotograf, prvi Barkač Stane Grandljič. Koronavirusna situacija je sicer preprečila včerajšnje načrtovano uradno odprtje njegove 4 samostojne razstave v knjižnici Medvode, si pa lahko njegove fotografije na temo starih mestnih in vaških hiš ogledate še vse do 25. septembra.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Zaradi veljavnih ukrepov ob letošnjem svetovnem dnevu Civilne zaščite, 1. marca, regijske slovesnosti niso bile organizirane, bile pa podeljene nagrade in zahvale. Na redni seji štaba Civilne zaščite Občine Medvode, 24. marca, je poveljnik Franc Jarc predal 4 znake civilne zaščite za zasluge in prispevek pri razvijanju in krepitvi pripravljenosti, izvajanju zaščite, reševanja in pomoči […]