COVID19 na OŠ Simona Jenka Smlednik

18 septembra, 20202min1098

V tem tednu so se v šolske klopi vrnili učenci 4. razreda OŠ Preska, ki so, zaradi pojava okužbe s koronavirusom, 14 dni preživeli v karanteni. Včeraj se je nova okužba pojavila v 8.a razredu OŠ Simona Jenka Smlednik. Tudi v tem primeru je šola upoštevala protokole in poskrbela za razkuževanje prostorov in organizacijo pouka na daljavo, ki je do 23. 9. uveden za 8.a razred. Ravnatelj OŠ, Marko Valenčič je zato staršem poslal naslednje obvestilo:

Z učenci 8a bomo v tem času 8 do 23. 9.) delali na daljavo.. 8.b ostaja v šoli. Razred v katerem je bil 8.a ( učilnica GOS) bomo še posebej razkužili ( danes), pred dnevi (torek in sreda) smo razkužili vse prostore predmetne stopnje.S starši 8.a in 8.b razreda bomo imeli danes roditeljske sestanke ( po odobritvi NIJZ), izvedene v skladu z njihovimi priporočili. Na sestankih se bomo posvetili tudi preventivnim ukrepom. Zaposleni, NIJZ, ZD Medvode, CZ Medvode, občina Medvode so seznanjeni, če bo potrebna kakšna pomoč, jo bomo dobili. Predlagam, da vplivate na svoje otroke, da se v čim večji meri držijo priporočil NIJZ. Enako velja tudi za zaposlene. Opozarjam tudi na eno od odločitev 32. redne seje Vlade Republike Slovenije :”Že ta konec tedna bodo pričele veljati spremembe, vezane na nošenje mask v zaprtih javnih prostorih. Nošnja mask bo tako obvezna za učence od 7. razreda dalje, dijake in študente. Tudi vzgojiteljice, vzgojitelji v vrtcih ter učiteljice, učitelji v razredih vseh stopenj bodo morali nositi maske”.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Zaradi veljavnih ukrepov ob letošnjem svetovnem dnevu Civilne zaščite, 1. marca, regijske slovesnosti niso bile organizirane, bile pa podeljene nagrade in zahvale. Na redni seji štaba Civilne zaščite Občine Medvode, 24. marca, je poveljnik Franc Jarc predal 4 znake civilne zaščite za zasluge in prispevek pri razvijanju in krepitvi pripravljenosti, izvajanju zaščite, reševanja in pomoči […]