Medvode – športu prijazna občina?

13 oktobra, 20202min360

Ali je občina Medvode športu prijazna občina? Čigava je krivda, da občina še vedno nima športne strategije? Kaj delajo odločevalci in kaj hočejo športniki? To so bile teme, na katere se je dalo na zadnji seji občinskega svet, ki se je zaradi proti korona ukrepov odvijala prav v Športni dvorani Medvode, slišati dve različni mnenji. Seja je bila 23. septembra, torej prav na dan, ko smo v Sloveniji prvič praznovali novi državni praznik – dan slovenskega športa. Na slišano se je odzval predsednik Športne zveze Medvode Milan Šobat. Kar nekaj krepkih je povedal in najbrž ne bo ostal brez odziva.

Župan Nejc Smole je prav prejšnji teden teden s sklepom imenoval novo skupino za novelacijo športne strategije v sestavi Domen Knez kot predstavnik športne zveze Medvode, Maja Kersnik kot predstavnica individualnih športnih panog in vrhunskega športa, Maja Bunčič kot predstavnica kolektivnih športnih panog, Tomaž Kernič kot predstavnik športne rekreacije, v imenu občinske uprave Sonja Rifel in kot vodja športnih programov v javnem zavodu Sotočje Ines Iskra. Župan je novo komisijo zadolžil za pregled in novelacijo predloga strategije, ki naj bi jo občinski svet obravnaval in sprejel še to leto.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Pred izdelavo projektne dokumentacije za izgradnjo fekalne kanalizacije in obnovo vodovodnega omrežja na območju Zgornje in Spodnje Senice ter dela Ladje je Občina Medvode na lastnike zmljišč in objektov v začetku septembra naslovila vabilo na predstavitev idejnega projekta, ki ga je pripravilo na razpisu izbrano podjetje Vodnogospodarski biro Maribor. Hkrati je bil na posamezne lastnike […]