Moja dežela

20 novembra, 20201min80

Moja dežela, lepa in gostoljubna je skupna akcija Turistične zveze Medvode in Javnega zavoda Sotočje ter največjih turističnih vzpodbud k urejanju kraja kjer živimo. Pred mikrofon smo povabili Nejca Smoleta, v imenu občine, ki je prejela kar dve priznanji, in oba nagrajenca Turistične zveze Medvode. Z vsemi smo osvetlili načrte in želje pri razvoju turističnih dejavnosti.

Na letošnji podelitvi je turistična zveza Medvode podelila še dve posebni priznanji – prvo je pripadlo Urošu Koširju, ki ga poznavalci lokalnega turizma opisujejo kot skrbnega, zanesljivega in poštenega, kot gospodarja v pravem pomenu besede, ki je vzor mladini in odraslim in je eden glavnih oblikovalcev mladega zbiljskega rodu prostovoljcev. Čolnarna je njegov drugi dom in redko se zgodi, da ga tam ne najdete. Tudi na deževen ponedeljkov dan, ko smo ga poiskali s kamero.

Mladinska sekcija, tako imenovana zbiljska mornarica, je sestavljena iz mladih prostovoljcev, ki jim je življenje ob jezeru prineslo tudi veselje do soustvaranja privlačne podobe kraja.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Dve vrsti razlogov sta za spremembo obstoječega Odloka o obdelavi določenih vrst odpadkov in odlaganja ostankov predelave ali odstranjevanje komunalnih odpadkov – bodisi, da gre za uskladitev z določbami novega Odloka o zibiranju komunalnih odpadkov ali pa za uskladitev z dejstvi. In dejstvo je, da se je lansko leto javno podjetje Snaga pripojilo k Voki […]