Novi reflektorji

20 novembra, 20202min112

V torek zvečer so zasvetili novi reflektorji na šolskem športnem igrišče pri Osnovni šoli Medvode.

Željo po osvetlitvi igrišča so izrazili športniki in rekreativci že takoj po odprtju igrišča, zato je Občina Medvode projekt že lani uspešno prijavili na razpis Fundacije za šport, kjer so prejeli nepovratna sredstva v višini 11.752 EUR. Vrednost celotne investicije znaša 40.246 EUR z DDV.

Izvajalec del je bil Javna razsvetljava d.d, dela pa so zaključili v torek zvečer, ko so po prvem prižigu luči opravi tudi meritve osvetljenosti. Postavljeni so štirje kandelabri, na posameznem kandelabru so montirani trije LED reflektorji. Z nadzorovanim prižiganjem in ugašanjem razsvetljave bodo poskrbeli, da luči ne bodo moteče za okolico.

Tako bo tudi v jesenskem ali spomladanskem času, ko so dnevi krajši, omogočena uporaba igrišča za mali nogomet, igrišča za košarko, tekaško progo in ostale športne dejavnosti.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Dve vrsti razlogov sta za spremembo obstoječega Odloka o obdelavi določenih vrst odpadkov in odlaganja ostankov predelave ali odstranjevanje komunalnih odpadkov – bodisi, da gre za uskladitev z določbami novega Odloka o zibiranju komunalnih odpadkov ali pa za uskladitev z dejstvi. In dejstvo je, da se je lansko leto javno podjetje Snaga pripojilo k Voki […]