Mikavž prek ekranov

13 decembra, 20202min305

Epidemija korone je poskrbela, da so se vsa praznovanja prestavila v digitalen, virtualen svet. Tako so tudi sorški kulturniki na facebooku teden dni pred prihodom Miklavža predvajali aktivnosti ob njegovem pričakovanju. Obiskal pa nas je v soboto, 5. decembra, ob tradicionalni uri 17.17, vendar samo preko ekranov. Samo preko ekranov pa smo lahko dan kasneje ob nagovoru župana Občine Medvode Nejca Smoleta in brez običajnega prepevanja otroških pevskih zborov spremljali tudi prižig prazničnih luči.

V Skupnosti Barka so nas pretekla leta redno vabili na simpatičen Miklavžev sejem, s katerim so odprli vrata svojih delavnic in nam ponudili nekaj svojih izdelkov, zbrana sredstva pa so namenili na nemoteno delovanje skupnosti, ki skrbi za osebe z motnjo v duševnem razvoju. Ker pa Barkači izjemno skrbijo za to, da bi se ubranili pred epidemijo korone, so letos ta dogodek prestavili na splet. Izdelke si lahko ogledate preko spleta, jih naročite po telefonu ali e-pošti, plačilo pa opravite preko bančnega nakazila ali denar pustite v hranilniku pred Barkinimi delavnicami, kjer izdelke tudi prevzamete. Socialni moment, druženje varovancev z obiskovalci, pa letos na žalost odpade.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Zaradi veljavnih ukrepov ob letošnjem svetovnem dnevu Civilne zaščite, 1. marca, regijske slovesnosti niso bile organizirane, bile pa podeljene nagrade in zahvale. Na redni seji štaba Civilne zaščite Občine Medvode, 24. marca, je poveljnik Franc Jarc predal 4 znake civilne zaščite za zasluge in prispevek pri razvijanju in krepitvi pripravljenosti, izvajanju zaščite, reševanja in pomoči […]