Extempore Sora

21 decembra, 20202min55

Kljub koronavirusni situaciji jim je uspelo do konca speljati letošnji likovni extempore v Sori. To nedeljo ob 19 uri bo organizator, torej KUD Oton Župančič Sora, na svoji FB strani predvajal tudi virualno odprtje razstave, pri čemer jim je na pomoč priskočila naša televizija. Danes na kratko o kulturnem dogajanju v Sori, nekaj podatkov o letošnjem likovnem extemporu in 26 razstavi, ki si jo boste lahko ogledali tudi na spletu, v prihodnji oddaji, torej po spletnem odprtju, pa bomo poročali o pohvaljenih udeležencih in treh nagrajencih. Med njimi so tudi stari znanci ektempora v Sori.

Kud Oton Župančič Sora je kljub koronavirusni situaciji uspel do konca speljati letošnji likovni extempore v Sori. To nedeljo, 20. decembra, je na svoji FB strani predvajal tudi virualno odprtje razstave, pri čemer jim je na pomoč priskočila tudi naša televizija. Že v prejšnji oddaji smo poročali o tem, da je sredi leta društvo pomladilo svoje vodstvo. Po 35 letih je Franca Plešca na funkciji predsednika zamenjala Lea Onufrija Vovk. Je pa še vedno član komisije, ki je odločala o dobitnikih pohval in nagrad na letošnjem likovnem ektemporu. Med slednjimi so tudi medvoščani. Prvo nagrado je prejela Špela Založnik za akril na platnu z naslovom Ostali bodo med nami.

 


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Medvoščani smo v projekte LAS močno vpeti in eden izmed projektov je tudi obnova kozolca toplarja pri domačiji Pr Lenart na Belem, ki se je zaključila pred kratkim. Obnovili so notranji del zgornjega dela toplarja, v katerem so postavili nov pod in namestili zaščitni ovoj z novimi deskami proti stropu in izolacijo.