Po 13. seji občinskega sveta

21 decembra, 20201min121

Tako kot novembrska je tudi decembrska seja občinskega sveta, trinajsta v tem mandatu, potekala preko videokonference. V tokratni oddaji na kratko o tem, katere odločitve so sprejeli občinski svetniki, podrobneje pa o vsaki izmed pomembnejših tem v prihodnjih oddajah. Najmanj enotnosti je bilo tokrat ob obravnavi podeljevanja koncesije za lekarniško dejavnost.

Tokratna seja je tako kot prejšnja potekala kot videokonferenca. Zaradi razglašene epidemije pa sta prek preko videokonference minuli mesec potekali tudi dve javni obravnavi prostorskih odlokov, ki so jih občinski svetniki v obliki osnutka obravnavali že na septembrski seji. Gre za osnutek občinskega podrobnega prostorskega načrta za novo naselje Vaše in osnutek sprememb in dopolnitev lokacijskega načrta za objekte podjetja Hit Preless iz Žleb. Prostorski dokumenti so bili javno razgrnjeni, tokrat prek spletne strani občine Medvode od konca oktobra do konca novembra.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Medvoščani smo v projekte LAS močno vpeti in eden izmed projektov je tudi obnova kozolca toplarja pri domačiji Pr Lenart na Belem, ki se je zaključila pred kratkim. Obnovili so notranji del zgornjega dela toplarja, v katerem so postavili nov pod in namestili zaščitni ovoj z novimi deskami proti stropu in izolacijo.