Prizidek k OŠ Preski – začasna in prava odločitev

29 decembra, 20202min136

V teh dneh se je dejansko začela gradnja modularnega prizidka k obstoječi OŠ Preska. Do srede januarja naj bi se zaključila prva faza, gradbena in obrtniška dela, prve dni v marcu pa tudi druga faza, postavitev in ureditev modularnega prizidka, v katerem bodo pridobili dve učilnici in garderobi. Gre za projekt, ki je vreden več kot 400 tisoč evrov. Ker je zgolj začasna rešitev, dokler ne zraste nova šola na robu Bonovca, je modularna rešitev prava rešitev, saj omogoča, da se celotna enota v prihodnosti brez težav prestavi na novo lokacijo za reševanje še preostalih prostorskih stisk.

Ko smo že pri prizidkih. Še en prizidek je težko pričakovan – prizidek k ZD Medvode, v katerem naj bi prostore dobila tudi nova, druga lekarna v naši občini. Na zadnji seji občinskega sveta se je o tej temi, sicer posredno, govorili ob nezaključeni dilemi izpred treh let – o podelitvi koncesije na področju lekarniške dejavnosti. To je dilema tudi o tem, kje, kdaj in kako do druge javne ali zasebne lekarne.

 


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Tako kot v Sloveniji nasploh smo tudi v Medvodah v prvih dneh letošnjega leta zabeležili porast števila obolelih z Covid 19, sedaj pa beležimo rahel upad. Število aktivno okuženih se giblje okoli 150, skupaj pa je bilo okuženih že več kot 1120 občanov. V naslednjem prispevku smo preverili, kako lahko huje obolelim pomagajo v Covid […]