Množično testiranje v Medvode

2 januarja, 20211min169

Ministrstvo za zdravje je ugodilo pobudi Občine Medvode in na seznam lokacij brezplačnega množičnega testiranja proti koronavirusu dodalo tudi Medvode. Testiranje je potekalo v torek na Tržnici. Testiralo se je skoraj 300 oseb, približno 6 odstotkov pa je bilo žal pozitivnih.

Nova priložnost za testiranje s hitrimi testi v Medvodah pa se obeta že prihodnji teden, saj bo od ponedeljka dalje vzpostavljena stalna točka za brezplačno prostovoljno testiranje s hitrimi antigenskimi testi. Potekalo bo vsak dan, od ponedeljka do petka, med 9. in 15. uro, v preddverju Kulturnega doma Medvode. Testiranje pa bo izvajalo osebje Zdravstvenega doma Medvode. Na odvzem brisa se ni potrebno posebej naročati. S sabo morate imeti osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja. Negativni rezultat testa pa naj vam ne da občutka lažne varnosti, saj ste čez dve uri že lahko pozitivni – opozarjajo pristojni.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Medvoščani smo v projekte LAS močno vpeti in eden izmed projektov je tudi obnova kozolca toplarja pri domačiji Pr Lenart na Belem, ki se je zaključila pred kratkim. Obnovili so notranji del zgornjega dela toplarja, v katerem so postavili nov pod in namestili zaščitni ovoj z novimi deskami proti stropu in izolacijo.