Osnutek proračuna sprejet

22 februarja, 20211min16

Občinski svetniki so na zadnji seji sveta potrdili osnutek proračuna za letošnje in prihodnje leto s pripadajočim Načrtom razvojnih programov do leta 2024 in to brez glasu proti, le z enim vzdržanim za letošnji oziroma dvema vzdržanima za proračun prihodnjega leta. Glavne karakteristike obeh proračunov pa so – skoraj 50 odstotkov vseh sredstev gre za investicije, oba proračuna sta uravnotežena brez kreditov in v obeh so predvidena sredstva tudi za izvajanje participativnega proračuna. Kaj pomeni in kaj prinaša participativni proračun so se občinski svetniki podrobneje seznanili na včerajšnji razpravi, o njej prihodnjič, danes pa torej več o proračunski razpravi na zadnji seji občinskega sveta.

Osnutke vseh proračunskih dokumentov in obrazložitve večine načrtovanih naložb si lahko pogledate na spletni strani občine Medvode kot gradivo 14. seje občinskega sveta. Proračuna naj bi bila v končni obliki sprejeta na marčevski seji.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Pogovor z županom Občine Medvode, Nejcem Smoletom, v studiu TV Medvode. Pogovarjala se je urednica tvm, Silvana Knok. 3.marec 2021