Iščemo koncesionarja

22 marca, 20211min193

Več kot na sejah sveta se očitno dogaja na posameznih odborih in komisijah pred sejo, ki zadnje čase ne obravnavajo več samo tem, ki so potem tudi na seji sveta, ampak tudi ostale, ki bi bile bržkone zanimive tudi za ostalo javnost. Odbor za komunalne dejavnosti je naprimer na svoji zadnji seji obravnaval tudi poročilo dosedanjega koncesionarja za redno vzdrževanje cest in zimsko službo, torej podjetja HNG. Iz izvajanja Stanislava Ulanca, ki je predsednik tega odbor gre razbrati, da je potekala na seji odbora pestra razprava.

Po dveh letih torej občina Medvode ponovno išče nove koncesionarja, ki naj bi z delom predvidoma začel sredi meseca maja. Spomnimo: Kdo vzdržuje in pluži naše ceste in če to počne v skladu z prepisanim protokolom okrog izbire – je bila eno izmed stalnic, s katerim se je nadzorni odbor občine Medvode ukvarjal skorajda v vseh mandatih doslej. Pred dobrimi desetimi leti je celo protikorupcijska komisija podala sum kaznivega dejanja, kriminalisti pa sum ovrgli. Poglejmo situacijo zadnjih štirih let.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Zaradi veljavnih ukrepov ob letošnjem svetovnem dnevu Civilne zaščite, 1. marca, regijske slovesnosti niso bile organizirane, bile pa podeljene nagrade in zahvale. Na redni seji štaba Civilne zaščite Občine Medvode, 24. marca, je poveljnik Franc Jarc predal 4 znake civilne zaščite za zasluge in prispevek pri razvijanju in krepitvi pripravljenosti, izvajanju zaščite, reševanja in pomoči […]