Huda prometna nesreča

6 aprila, 20211min884

Danes, v torek, 6. aprila nekaj pred 9. uro je na cesti med Jeprco in Medvodami prišlo do prometne nesreče, v kateri so bili udeleženi vozniki  dveh osebnih in tovornega vozila. Po do sedaj zbranih obvestilih je 42 letni voznik osebnega vozila, ki je vozil v smeri Medvod, zapeljal na nasprotno stran ceste in čelno trčil v tovorno vozilo, ki ga je nasproti pravilno pripeljal 36 letni voznik. V odpadle dele vozil je po nesreči trčila še 55-letna voznica osebnega vozila. Slednja in voznik tovornjaka v nesreči nista bila poškodovana.

42-letni voznik se je v nesreči tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju nesreče umrl. Policisti so opravili ogled, o vseh ugotovitvah glede okoliščin prometne nesreče pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Cesta Kranj – Medvode je bila zaradi ogleda kraja in odpravljanja posledic nesreče zaprta do 13.20, obvoz je bil urejen po vzporednih lokalnh cestah.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Zaradi veljavnih ukrepov ob letošnjem svetovnem dnevu Civilne zaščite, 1. marca, regijske slovesnosti niso bile organizirane, bile pa podeljene nagrade in zahvale. Na redni seji štaba Civilne zaščite Občine Medvode, 24. marca, je poveljnik Franc Jarc predal 4 znake civilne zaščite za zasluge in prispevek pri razvijanju in krepitvi pripravljenosti, izvajanju zaščite, reševanja in pomoči […]