Delavnice o participativnem proračunu

16 aprila, 20212min97

V tem tednu so se pričele spletne predstavitvene delavnice participativnega proračuna Sodeluj in glasuj. Prva je bila včeraj in prvenstveno namenjena krajanom Medvod in Preske, danes pa so na delavnico povabili krajane Smlednika, Valburge, Hraš, Dragočajne, Moš in Zbilj. Na delavnicah je direktor Socialne akademije Matej Cepin predstavil podrobnosti projekta, pri razpravi pa sta, poleg sodelujočih krajanov, sodelovala še župan občine Medvode Nejc Smole in vodja projekta Sodeluj in glasuj, Matej Osolnik.

V prihodnjem tednu so delavnice še za:

– 19. april 2021, ob 18. uri za KS Pirniče

– 23. april 2021, ob 18. uri za KS Sora, KS Senica in KS Vaše – Goričane

Glede na zaostrovanje ukrepov, vezanih na omejevanje epidemije koronavirusa, bodo delavnice potekale prek spletne aplikacije Zoom.

Če se ne morete udeležiti delavnice, ki je namenjena vašemu naselju, se lahko udeležite tudi katerekoli izmed ostalih delavnic.

Povezava do Zoom delavnice.

Pred in med delavnicami bo poskrbljeno tudi za tehnično pomoč glede uporabe orodja Zoom, in sicer na telefonski številki 040 698 915. . Več informacij o uporabi orodja Zoom je na voljo tudi na spletni strani Stičišča Središče: https://sticisce-sredisce.si/uporaba-aplikacije-zoom/


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Najboljši slovenski amaterski kolesar Andrej Žavbi, član TUŠ team, je prejšnji četrtek, na velodromu v Novem mestu za 523 metrov podrl svoj lastni svetovni rekord v starostni kategoriji 60+, ki ga je postavil lansko leto v Varšavi na Poljskem. V eni uri je namreč prevozil kar 46.255 metrov in kot je povedal dan kasneje, je […]