Ljubiteljska kuharija

22 aprila, 20211min85

Kud Fofite v sodelovanju z Javnim zavodom sotočje že od junija lansko leto pripravlja kuharsko oddajo z naslovom Ljubiteljska kuharija. Vezni člen med obema je Jure Galičič, ki z Moniko Jekler vsake 14 dni prek spleta oziroma socialnih omrežji predstavljata preproste in zanimive jedi, ob tem pa….če se le da – ukuhata tudi lokalno pridelane in predelane sestavine. V zadnji 19. oddaji sta dobila tudi pomočnike – učence OŠ Medvode.

Prav Zadruga za razvoj podeželja Jarina je vodilni partner, v sodelovanju z občino Medvode, v projektu Lokalno je zdravo, ki se izvaja v okviru tretjega razpisa Lokalne akcijske skupine za mesto in vas in je vreden 130 tisoč evrov, skoraj 99 tisoč evrov od tega sofinancira evropski sklad za regionalni razvoj, skoraj 26 tisoč evrov pa je zanj v letošnjem občinskem proračunu.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Najboljši slovenski amaterski kolesar Andrej Žavbi, član TUŠ team, je prejšnji četrtek, na velodromu v Novem mestu za 523 metrov podrl svoj lastni svetovni rekord v starostni kategoriji 60+, ki ga je postavil lansko leto v Varšavi na Poljskem. V eni uri je namreč prevozil kar 46.255 metrov in kot je povedal dan kasneje, je […]