Ljubiteljska kuharija

22 aprila, 20211min147

Kud Fofite v sodelovanju z Javnim zavodom sotočje že od junija lansko leto pripravlja kuharsko oddajo z naslovom Ljubiteljska kuharija. Vezni člen med obema je Jure Galičič, ki z Moniko Jekler vsake 14 dni prek spleta oziroma socialnih omrežji predstavljata preproste in zanimive jedi, ob tem pa….če se le da – ukuhata tudi lokalno pridelane in predelane sestavine. V zadnji 19. oddaji sta dobila tudi pomočnike – učence OŠ Medvode.

Prav Zadruga za razvoj podeželja Jarina je vodilni partner, v sodelovanju z občino Medvode, v projektu Lokalno je zdravo, ki se izvaja v okviru tretjega razpisa Lokalne akcijske skupine za mesto in vas in je vreden 130 tisoč evrov, skoraj 99 tisoč evrov od tega sofinancira evropski sklad za regionalni razvoj, skoraj 26 tisoč evrov pa je zanj v letošnjem občinskem proračunu.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Pred izdelavo projektne dokumentacije za izgradnjo fekalne kanalizacije in obnovo vodovodnega omrežja na območju Zgornje in Spodnje Senice ter dela Ladje je Občina Medvode na lastnike zmljišč in objektov v začetku septembra naslovila vabilo na predstavitev idejnega projekta, ki ga je pripravilo na razpisu izbrano podjetje Vodnogospodarski biro Maribor. Hkrati je bil na posamezne lastnike […]