Metalsteel praznuje

26 maja, 20211min682

Petek zvečer, klubski prostor Javnega zavoda Sotočje Jedro – prizorišče za nas gledalce in poslušalce sicer spletnega koncerta slovenske, medvoške težkometalne skupine Metalsteel ob lepi obletnici. Dvajset let nazaj, takrat kot otroci so začeli odraščati v svoji viziji heavy metala. Čeprav so prerasli v inštitucijo, čeprav je za njimi 7 albumov, še vedno vadijo tam, kjer so začeli v zaklonišču OŠ Medvode.

Več o skupini Metalsteel pa v prihodnji oddaji, ko bomo pobrskali po našem arhivu in poiskali prve posnetke – po našem vedenju je bilo to na drugem Moto Pikniku v Medvodah, leta 2002. Vse željne večjega ekrana kot je računalniški, pa vabimo k ogledu celotnega koncerta, v torek zvečer na naši televiziji. Sledi športni semafor.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Letošnje poletje je za naravo in živali zelo neprijazno. Visoke temperature in pomanjkanje vode močno vplivajo na življenjske razmere, tako domačih kot divjih živali, zato je pomembno, da pomislimo tudi nanje. Kdo bi bil najbolj primeren sogovornik na to temo kot naša letošnja prejemnica plakete Jakoba Aljaža, Mojca Furlan, s katero smo se odpravili do […]