Metalsteel praznuje

26 maja, 20211min889

Petek zvečer, klubski prostor Javnega zavoda Sotočje Jedro – prizorišče za nas gledalce in poslušalce sicer spletnega koncerta slovenske, medvoške težkometalne skupine Metalsteel ob lepi obletnici. Dvajset let nazaj, takrat kot otroci so začeli odraščati v svoji viziji heavy metala. Čeprav so prerasli v inštitucijo, čeprav je za njimi 7 albumov, še vedno vadijo tam, kjer so začeli v zaklonišču OŠ Medvode.

Več o skupini Metalsteel pa v prihodnji oddaji, ko bomo pobrskali po našem arhivu in poiskali prve posnetke – po našem vedenju je bilo to na drugem Moto Pikniku v Medvodah, leta 2002. Vse željne večjega ekrana kot je računalniški, pa vabimo k ogledu celotnega koncerta, v torek zvečer na naši televiziji. Sledi športni semafor.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Sekcija Bezeg KUDa Jarem uspešno nadaljuje s pogovornimi večeri, kjer predstavljajo zanimive in uspešne sogovornike. V tokratnem pogovoru se je mladima izpraševalcem Sari in Kaji Bukovšak ter Juriju Marussigu pridružil naš občan Slavko Avsenik ml., ki navdušuje s svojim ustvarjalnim opusom in življenjsko energijo. Med drugim je že, in upamo da bo še, sodeloval tudi […]