Karitas Preska z novim vodstvom

1 junija, 20211min256

Ivanka Šušteršič je v četrtek, 13. maja, na izrednem občnem zboru poslanstvo vodenja župnijske Karitas Preska, na svojo lastno pobudo, predala v roke nekdanjemu ustavnemu sodniku Miru Mozetiču iz Vaš. Spomnimo, leta 2019 je Ivanka Šušteršič, iz rok predsednika RS Boruta Pahorja prejela najvišje državno priznanje za življenjsko delo na področju prostovoljstva. Ne le v župnijski Karitas Preska, ki jo je vodila vse od leta 1991, svoje znanje, izkušnje in svojo karitativnost je izpolnjevala tudi v Škofijski Karitas Ljubljana in Slovenski Karitas. To slednje obljublja tudi v prihodnje.

Oba naša sogovornika vse, ki bi želeli v karitativne namene darovati tudi hrano in higienske pripomočke, obveščata, da imate to možnost v Mercatorjevi trgovini na Svetju.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Pred izdelavo projektne dokumentacije za izgradnjo fekalne kanalizacije in obnovo vodovodnega omrežja na območju Zgornje in Spodnje Senice ter dela Ladje je Občina Medvode na lastnike zmljišč in objektov v začetku septembra naslovila vabilo na predstavitev idejnega projekta, ki ga je pripravilo na razpisu izbrano podjetje Vodnogospodarski biro Maribor. Hkrati je bil na posamezne lastnike […]