Slavnostna seja Občine Medvode

13 julija, 20211min191

V tem času praznujemo praznik Občine Medvode in osrednja prireditev je bila zagotovo ponedeljkova Slavnostna seja Občinskega sveta Medvode. Ta ni namenjena razpravam, temveč počastitvi najbolj zaslužnih občanov in tudi v počastitev našega zavetnika, Jakoba Aljaža. Pred slavnostno sejo so na sotočju Save in Sore odkrili spominsko ploščo Jakobu Aljažu, ter Stolp upanja, ki zdaj dopolnjujeta območje, ki so ga poimenovali – stična točka preteklosti in sedanjosti. Letošnjih občinskih nagrajencev pa je bilo kar 10.

Zelo ponosni pa smo, da smo Plaketo Jakoba Aljaža prejeli tudi mi – vaši televizijci in se seveda zahvaljujemo vsem, ki ste nas prepoznali kot pomemben del lokalnega okolja v katerem se trudimo in delamo v dobrobit skupnosti.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

V nedeljo, 28. novembra, tradicionalno na prvo adventno nedeljo, bomo na naši televiziji že 30-tič pripravili oddajo Klic dobrote. Leta 1992 je Ivanka Šušteršič, sinomim za Karitas v naši občini – prvič sedela v našem studiju, sprejemala vaše klice in tudi obiske in zbirala denarna sredstva, pa tudi materialne dobrine, obleke, igrače…skratka to je bilo […]