Gastonomija Slovenije

13 oktobra, 20211min19

V torek je na domačiji Pr’Lenart na Belem potekala predstavitev knjige »Gastronomija osrednje Slovenije in Ljubljane«, ki je nastala izpod peresa dr. Janeza Bogataja. Dr. Bogataj je sicer avtor sedaj že 4 del, ki opisujejo prehransko dediščino slovenskih makroregij. Njegovo četrto delo, pa se dotika prehranske dediščine tudi naših koncev, torej osrednjeslovenske z Ljubljano. Obiskovalci so okuse prehranske dediščine lahko preizkusili tudi v obliki kanapejev, ki so nastali izpod rok dveh mojstrov ljubiteljske kuharije, Monike Jekler in Jureta Galičiča.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80



Zadnja novica

V mesecu požarne varnosti poteka kar nekaj dogodkov, ki naj bi nas opomnili na nevarnosti, ki lahko nepopravljivo spremenijo naša življenja. Da do tega ne bi prišlo, oziroma da bi vsaj po najboljših zmožnostih preprečili hujše posledice požara, če do tega pride, gasilci skrbijo tudi z različnimi preventivnimi akcijami. Ena teh je bilo predavanje Boštjana […]