Kostanjeva nedelja

25 oktobra, 20211min64

Po enem letu predaha je na Katarini oziroma uradno na Topolu ponovno zadišalo po kostanju. Turistično društvo Katarina je v letošnjem letu ponovno organiziralo tradicionalni Kostanjev piknik, ki se je tokrat za spremembo odvil v sadovnjaku ob POŠ Topol. Da pa hrana ni bila preveč enolična, pa so poskrbeli tudi člani drugih Medvoških turističnih društev, ki so kuhali in potem tudi tekmovali za najboljši krompirjev golaž.

Pa še odgovor na vprašanje, zakaj se kostanjev piknik ni odvijal na športnem igrišču pred šolo? Ker je občina začela z njegovo obnovo. V sklopu obnove je izvajalec že odstranil obstoječo akrilno prevleko vključno z asfaltom. Za obnovo šolskega športnega igrišča je prejela tudi nepovratna sredstva na razpisu Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, v višini do skoraj 23 tisoč evrov. Več o tem v prihodnjih oddajah.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

V nedeljo, 28. novembra, tradicionalno na prvo adventno nedeljo, bomo na naši televiziji že 30-tič pripravili oddajo Klic dobrote. Leta 1992 je Ivanka Šušteršič, sinomim za Karitas v naši občini – prvič sedela v našem studiju, sprejemala vaše klice in tudi obiske in zbirala denarna sredstva, pa tudi materialne dobrine, obleke, igrače…skratka to je bilo […]