Kostanjeva nedelja

25 oktobra, 20211min137

Po enem letu predaha je na Katarini oziroma uradno na Topolu ponovno zadišalo po kostanju. Turistično društvo Katarina je v letošnjem letu ponovno organiziralo tradicionalni Kostanjev piknik, ki se je tokrat za spremembo odvil v sadovnjaku ob POŠ Topol. Da pa hrana ni bila preveč enolična, pa so poskrbeli tudi člani drugih Medvoških turističnih društev, ki so kuhali in potem tudi tekmovali za najboljši krompirjev golaž.

Pa še odgovor na vprašanje, zakaj se kostanjev piknik ni odvijal na športnem igrišču pred šolo? Ker je občina začela z njegovo obnovo. V sklopu obnove je izvajalec že odstranil obstoječo akrilno prevleko vključno z asfaltom. Za obnovo šolskega športnega igrišča je prejela tudi nepovratna sredstva na razpisu Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, v višini do skoraj 23 tisoč evrov. Več o tem v prihodnjih oddajah.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

V Pirničah so se v soboto zbrali gasilci pripravniki in pa članice iz različnih prostovoljnih gasilskih društev, ki so na ta dan opravile zanimivo gasilsko izobraževanje. Temeljilo je predvsem na praktičnem prikazu vsakdanjih nepričakovanih nesreč, ki se lahko zgodijo v domačem gospodinjstvu. Veste kaj storiti, če se vname kuhinjski plin?