Epidemiološko stanje

16 novembra, 20211min357

Naša ekipa je v soboto obiskala množično cepljenje proti gripi v ZD Medvode. Res je, da je večina ljudi v dolgi koloni prišla po tretji poživitveni odmerek proti Covid 19, ali pa, kot je bilo tudi možno po oba odmerka. V tem primeru so morali zavihati rokave na obeh rokah.

Dodatne termine za cepljenje proti Covid 19, ki jih je, glede na situacijo, uvedel ZD Medvode, so pozdravili tudi vsi prisotni na torkovi koordinaciji v Športni dvorani Medvode – gre za skupno koordinacijo Civilne zaščite medvode s predstavniki javnih zavodov in ustanov. Glede na to, da je trenutno aktivno okuženih več kot 320 občanov, več kot kadarkoli doslej, je stanje alarmantno. Apel pa, da je potrebno prvenstveno poskrbeti za varnost tistih, ki so naredili prav vse, da bi ostali zdravi.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

V nedeljo, 28. novembra, tradicionalno na prvo adventno nedeljo, bomo na naši televiziji že 30-tič pripravili oddajo Klic dobrote. Leta 1992 je Ivanka Šušteršič, sinomim za Karitas v naši občini – prvič sedela v našem studiju, sprejemala vaše klice in tudi obiske in zbirala denarna sredstva, pa tudi materialne dobrine, obleke, igrače…skratka to je bilo […]