Pred 30. Klicem dobrote

26 novembra, 20212min282

V nedeljo, 28. novembra, tradicionalno na prvo adventno nedeljo, bomo na naši televiziji že 30-tič pripravili oddajo Klic dobrote. Leta 1992 je Ivanka Šušteršič, sinomim za Karitas v naši občini – prvič sedela v našem studiju, sprejemala vaše klice in tudi obiske in zbirala denarna sredstva, pa tudi materialne dobrine, obleke, igrače…skratka to je bilo leto, ki ga je zazamovala skrb Slovenske karitas za ljudi v različnih stiskah in predvsem za begunce. V vsem tem obdobju smo z vašo pomočjo v oddaji Klic dobote, zbirali sredstva za posmeznike, družine, ustanove, lansko leto naprimer za dve šestletni deklici s cerebralno paralizo, pravi srčici za Brino in Kornelijo. Za koga bodo šli vaši darovi letos pa bo v prispevkov napovedal preški župnik Jure Koželj. Med oddajo bomo v studiju sprejemali vaše klice, pokličite nas, povejte koliko želite darovati, prav vsak evro namreč šteje in čez nekaj dni boste po pošti prejeli položnico z zneskom, ki bo šel v dober namen.

Tudi v tej oddaji, ki je pred nami, bomo tudi v prispevkih razmišljali o sprejemanju, drugačnosti, ljubezni, povezanosti.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Na zadnji decembrski seji občinskega sveta so svetniki med drugim potrdili tudi osnutek Odloka o organiziranju in izvajanju javne gasilske službe, ki jo na področju naše občine opravlja šest prostovoljnih gasilskih društev povezanih v Gasilsko zvezo Medvode. Ker je zakonska obveznost občine, da organizira javno gasilsko službo, je njena dolžnost namreč tudi, da sprejme krovni pravni temelj za njeno organiziranje, izvajanje, financiranje in nadzorovanje. Na […]