Prižig prazničnih luči

14 decembra, 20211min43

Slovenska mesta se ponovno svetijo v lučkah in kot ste mnogi, ki se zvečer sprehajate po našem centru mesta opazili, so se tudi Medvode pridružile drugim mestom v prazničnem vzdušju. Zaradi še vedno prisotne pandemije je bil prižig lučk ponovno virtualen. V ponedeljek zvečer so tako Občina Medvode in Javni zavod Sotočje Medvode v sodelovanju s Televizijo Medvode ta prazničen dogodek ponesli v živo na vaše male ekrane.

Na splet in male ekrane se je drugo leto zapored preselilo tudi miklavževanje v Sori. Hibridno, torej prek spleta, pa tudi v živo, pa še vedno poteka Miklavžev sejem skupnosti Barka.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Na zadnji decembrski seji občinskega sveta so svetniki med drugim potrdili tudi osnutek Odloka o organiziranju in izvajanju javne gasilske službe, ki jo na področju naše občine opravlja šest prostovoljnih gasilskih društev povezanih v Gasilsko zvezo Medvode. Ker je zakonska obveznost občine, da organizira javno gasilsko službo, je njena dolžnost namreč tudi, da sprejme krovni pravni temelj za njeno organiziranje, izvajanje, financiranje in nadzorovanje. Na […]