Aktiven Oder treh herojev

28 decembra, 20212min33

Čeprav se svet zaradi različice omikron ponovno zapira so obiskovalci Kulturnega doma Pirniče preko potopisa Ive Grabnar v soboto lahko obiskali daljno Argentino. Ljubiteljska fotografinja, članica foto sekcije KUDa Pirniče Iva Grabnar, ki je Argentino sicer obiskala še pred pandemijo, je hkrati odprla tudi svojo prvo fotografsko razstavo z naslovom Po Argentini na konec sveta.

V petek je Oder mladih, sekcija KUDa Pirniče, pod mentorstvom Sabine Spanjol na ogled postavila krstno uprizoritev avtorske predstave z naslovom Igra na Srečo. In njena posebnost – to, da so si mladi igralci svoje vloge zarisali oziroma sooblikovali tudi sami. In še ena povezava je s prejšnjim prispevkom, fotografije za spremni list je prispevala Iva Grabnar.

Na podoben način, torej brez vnaprej pripravljenega scenarija nastaja tudi avtorski projekt z naslovom Voda, s katerim gledališče KUDa Fofite, začenja prvega v ciklu pod skupnim naslovom Elementi zemlje. Premiera predstave se obeta čez dober mesec dni, v torek pa so odprli vrata gledališča za vse, ki so želeli biti sestavni del projekta v nastajanju. Več o tem prihodnjič.

 


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Na zadnji decembrski seji občinskega sveta so svetniki med drugim potrdili tudi osnutek Odloka o organiziranju in izvajanju javne gasilske službe, ki jo na področju naše občine opravlja šest prostovoljnih gasilskih društev povezanih v Gasilsko zvezo Medvode. Ker je zakonska obveznost občine, da organizira javno gasilsko službo, je njena dolžnost namreč tudi, da sprejme krovni pravni temelj za njeno organiziranje, izvajanje, financiranje in nadzorovanje. Na […]