Aktiven Oder treh herojev

28 decembra, 20212min104

Čeprav se svet zaradi različice omikron ponovno zapira so obiskovalci Kulturnega doma Pirniče preko potopisa Ive Grabnar v soboto lahko obiskali daljno Argentino. Ljubiteljska fotografinja, članica foto sekcije KUDa Pirniče Iva Grabnar, ki je Argentino sicer obiskala še pred pandemijo, je hkrati odprla tudi svojo prvo fotografsko razstavo z naslovom Po Argentini na konec sveta.

V petek je Oder mladih, sekcija KUDa Pirniče, pod mentorstvom Sabine Spanjol na ogled postavila krstno uprizoritev avtorske predstave z naslovom Igra na Srečo. In njena posebnost – to, da so si mladi igralci svoje vloge zarisali oziroma sooblikovali tudi sami. In še ena povezava je s prejšnjim prispevkom, fotografije za spremni list je prispevala Iva Grabnar.

Na podoben način, torej brez vnaprej pripravljenega scenarija nastaja tudi avtorski projekt z naslovom Voda, s katerim gledališče KUDa Fofite, začenja prvega v ciklu pod skupnim naslovom Elementi zemlje. Premiera predstave se obeta čez dober mesec dni, v torek pa so odprli vrata gledališča za vse, ki so želeli biti sestavni del projekta v nastajanju. Več o tem prihodnjič.

 


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80



Zadnja novica

Tedenska informativna oddaja TV Medvode, 23.6.2022: Za konec šole – uradno odprtje prizidka Hura – počitnice so tu Medvoška delegacija v Crestu Poudarki s seje občinskega sveta Gasilci praznujejo visoke jubileje Skrbno ravnajmo s pitno vodooskrbe Pestro dogajanje v medvoški knjižnici Na občinskem strelskem tekmovanju