Z Ado po Armeniji

12 aprila, 20221min249

V medvoški knjižnici se ves čas dogajajo zanimive stvari – prejšnji teden so tako združili odprtje nove fotografske razstave z zanimivim potopisnim predavanjem domačinke iz Zbilj, Ade Trkulja. Ada se je lani odpravila na potovanje k prijateljici Liliji v Armenijo, ki jo je spoznala na enem izmed družabnih omrežij. Ta je Ado peljala na pot po jugu Armenije, kjer se vijejo več desetletni boji z Azerbajdžanom, pa vse do severa, kjer Armenija meji z Gruzijo in ji tako predstavila najstarejšo krščansko državo, z nam nerazumljivim jezikom, svojo pisavo, dobro hrano, prijaznimi ljudmi in zanimivimi običaji ter življenjskim utripom.

V lanskem letu so v knjižnici Medvode uvedli kar nekaj novosti, med drugim so pred vhodom namestili tudi šest zabojev – paketnikov, ki vam omogočajo brezstični prevzem knjižničnega gradiva izven delovnega časa Knjižnice, vse gradivo, namenjeno izposoji, kar 90 tisoč enot, pa so lansko leto opremili s posebnimi RFDI nalepkami.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Do 22. septembra si lahko v medvoški knjižnici ogledate razstavo z pomenljivim naslovom »Le vprašaj, pa ti povem« Invalidskega društva Kengurujček Slovenije. To je le ena od priložnosti, s katero je društvo s sedežem v naši občini obeležilo letošnji jubilej. Društvo so pred dvajsetimi leti namreč ustanovili starši otrok s prirojenimi in pridobljenimi okvarami celotnega […]