Aljažev Košarkarjev dnevnik

4 maja, 20221min125

Trikrat doslej je mlada gledališka zasedba sekcije Komornega gledališča UTEHA, Odra treh herojev, ki deluje pod okriljem KUDa Pirniče na oder postavila dramsko delo z naslovom Košarkarjev dnevnik. Gre za avtorsko delo Aljaža Rezarja, ki idejo in zgodbo črpa iz istoimenske knjige Jima Carrolla. Na oder so v intimno razpoloženje povabili tudi same gledalce. Glavno sporočilo mladih pa – v drogah, še posebej pa v heroinu, ni UTEHE.

V KUDu Pirniče se torej veliko dogaja. Od četrtka dalje, pa vse do 22. maja, vsako soboto in nedeljo med 18. in 19. uro, je v predverju dvorane na ogled tudi razstava 45. del v akrilni tehniki ljubiteljskega slikarja, domačina Toneta Rebolja, člana likovne sekcije. Več o tem in o njem pa v prihodnji informativni oddaji.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

V Pirničah so se v soboto zbrali gasilci pripravniki in pa članice iz različnih prostovoljnih gasilskih društev, ki so na ta dan opravile zanimivo gasilsko izobraževanje. Temeljilo je predvsem na praktičnem prikazu vsakdanjih nepričakovanih nesreč, ki se lahko zgodijo v domačem gospodinjstvu. Veste kaj storiti, če se vname kuhinjski plin?