Akademija ob 100-letnici PGD Sp. Pirniče

30 maja, 20221min56

V Pirničah so s slovesno akademijo zaznamovali 100 letnico Prostovoljnega gasilskega društva Spodnje Pirniče – Vikrče – Zavrh. Slovesnosti, na kateri so med drugim podelili tudi 9 gasilskih priznanj in odlikovanj, sta se pridružila tudi namestnik generalnega direktorja RS za zaščito in reševanje Stanislav Lotrič in trenutno še aktualni minister za obrambo, Matej Tonin.

Po treh letih so se predstavniki prostovoljnih gasilskih društev povezanih v Gasilsko zvezo Medvode ponovno zbrali na slovesnosti – tokrat namenjeni podelitvi priznanj Gasilske zveze Slovenije. Podelili so 26 priznaj in odlikovanj od skupaj 31 – ostale so namreč podelili na slovesni akademiji ob stoletnici PGD Spodnje Pirniče Vikrče Zavrh.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Tedenska informativna oddaja TV Medvode, 23.6.2022: Za konec šole – uradno odprtje prizidka Hura – počitnice so tu Medvoška delegacija v Crestu Poudarki s seje občinskega sveta Gasilci praznujejo visoke jubileje Skrbno ravnajmo s pitno vodooskrbe Pestro dogajanje v medvoški knjižnici Na občinskem strelskem tekmovanju