Zaključek kulturnega festivala

13 junija, 20222min67

Že prejšnji teden je svoj epilog dobil tudi 5. Medvoški kulturni festival po vrsti, Legende med vodami. Na tržnici medvode, ki je bila poleg Kulturnega doma Medvode, vseh 12 dni epicenter pestrega kulturnega dogajanja, je organizator, Javni zavod Sotočje, vsem sodelujočim podelil zahvale, zastor nad festivalom pa je s svojim stand up nastopom potegnila znana slovenska igralka in komičarka Lucija Čirović in nasmejala zbrano publiko.

Več znaš, več veljaš. Modrosti tega pregovora se zelo dobro zavedajo tudi organizatorji že 11. Tržnice znanj, ki je prejšnjo sredo v sklopu Tednov vseživljenjskega učenja potekala v središču Medvod. Na stojnicah so lahko svoje znanje predstavila različna društva, svoje znanje in talente pa so predstavili tudi različni umetniki, ki so pripravili bogat spremljevalni program.

Enajsta tržnica znanja se je tudi letos zaključila skoncertom. Tokrat sta nastopila Darja Novak in medvoščan Marko Mozetič – Mozo, ki sta zaključek pospremila z melodijami iz zakladnic Jazza, rocka, svetovne pop glasbe in slovenske popevke. Med drugim smo slišali tudi našo medvoško Dve reki.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Tedenska informativna oddaja TV Medvode, 23.6.2022: Za konec šole – uradno odprtje prizidka Hura – počitnice so tu Medvoška delegacija v Crestu Poudarki s seje občinskega sveta Gasilci praznujejo visoke jubileje Skrbno ravnajmo s pitno vodooskrbe Pestro dogajanje v medvoški knjižnici Na občinskem strelskem tekmovanju