Slavnostna seja občinskega sveta Občine Medvode

8 julija, 20222min173

Ob letošnjem občinskem prazniku je Komisija za priznanja podelila kar 11 občinskih priznanj. Občina Medvode je ob prazniku dobila dva nova častna občana. Naziv sta si za svoje dolgoletno požrtvovalno delo v skupnosti prislužila Ivana Šušteršič in Dušan Brekič. Naziv »Mladi up Medvod« sta prejeli sestri Kaja in Sara Bukovšak. Medaljo za posebne dosežke v letu 2021 je prejela Občinska kulturna zveza Medvode. Podeljene so bile štiri plakete Jakoba Aljaža, ki so jih prejeli Karmen Rebolj, Mojca Furlan, Vida Bališ in Marko Sušnik. Veliko plaketo Jakoba Aljaža sta ob visokih jubilejih prejeli Prostovoljno gasilsko društvo Preska – Medvode in Prostovoljno gasilsko društvo Spodnje Pirniče – Vikrče – Zavrh.

Župan Nejc Smole se je v slavnostnem nagovoru ozrl naprej in razmišljal o tem kakšna skupnost bo edina le mogla povezano preživeti izzive prihodnosti. Večer je s slovenskimi popevkami obogatila vedno odlična Darja Švajger s pianistom Jako Puciharjem. Obe himni ob začetku prireditve je tudi letos izvedla Godba Medvode. Progam je povezovala Tjaša Hrobat, režiserka prireditve pa je bila Sabina Spanjol. Predstavitvene filme letošnjih nagrajencev smo pripravili na TV Medvode po scenariju in režiji Silvane Knok.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Letošnje poletje je za naravo in živali zelo neprijazno. Visoke temperature in pomanjkanje vode močno vplivajo na življenjske razmere, tako domačih kot divjih živali, zato je pomembno, da pomislimo tudi nanje. Kdo bi bil najbolj primeren sogovornik na to temo kot naša letošnja prejemnica plakete Jakoba Aljaža, Mojca Furlan, s katero smo se odpravili do […]