TPLG Medvode 2023

15 maja, 20231min223

Pretekli četrtek dopoldne smo se odzvali povabilu Turistične zveze Slovenije na zaključno tržnico vseslovenskega osnovnošolskega festivala Turizmu pomaga lastna glava. Mladi turistični navdušenci so predstavili svoje ideje za dopolnitev ali popestritev turistične ponudbe za mlade, letos na temo Športna doživetja bogatijo mladinski turizem. Tržnica naj bi potekala, že drugo leto zapored, na prostem sredi mesta – pa jih je vreme pregnalo v Športno dvorano Medvode.

Udeležencem festivala Turizmu pomaga lastna glava je koktejle, seveda brezalkoholne pripravil novi predsednik Društva barmanov Slovenije Rok Dobnikar iz Katarine. Čestitke za funkcijo.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Sekcija Bezeg KUDa Jarem uspešno nadaljuje s pogovornimi večeri, kjer predstavljajo zanimive in uspešne sogovornike. V tokratnem pogovoru se je mladima izpraševalcem Sari in Kaji Bukovšak ter Juriju Marussigu pridružil naš občan Slavko Avsenik ml., ki navdušuje s svojim ustvarjalnim opusom in življenjsko energijo. Med drugim je že, in upamo da bo še, sodeloval tudi […]