Napoved Medvoškega kulturnega festivala

24 maja, 20231min220

V ponedeljek, 15. maja, se je začel letošnji Medvoški kulturni festival, ki bo trajal do ponedeljka 22. maja, torej osem dni. Glavne poudarke festivala, ki ponovno nosi ime Legende med vodami, smo vam predstavili že v prejšnji informativni oddaji, nekaj njih pa sta na ponedeljkovi novinarski konferenci ponovno izpostavili vodja projekta Sabina Spanjol in vodja info točke Irena Sonc Šlenc.

Bolj natančen program celotnega dogajanja preverite na FB strani Kulturni dom Medvode, Visit Medvode, ali pa v info točki festivala. Za jutrišnje dogodke se že ve, da so prestavljeni v kulturni dom Medvode, za ostale pa vendarle upajo, da jih bodo lahko izvedli na prostem, na prireditvenem prostoru ob tržnici. Zelo pester konec tedna se nam namreč obeta.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Smledniške klekljarice, ki delujejo v okviru Društva upokojencev Smlednik so v medvoški knjižnici pripravile že četrto razstavo svojih klekljarskih izdelkov in tokrat so se resnično izkazale, saj so poskušale stopiti iz običajnih okvirjev in tradicije ter na ogled postavile resnično pestro in izvirno razstavo. Ta bo v knjižnici na ogled do 19. aprila.