Medvode v gibanju 2023

13 junija, 20232min303

Vsakoletni vrhunec festivala Medvode v gibanju predstavlja sobotni nočni tek – letos je potekal že 6. po vrsti. zaznamovala ga je dobra udeležba tekačev, več kot 300 se jih je nabralo, pestra spremljevalna ponudba in predvsem odlično vzdušje ob progi.

Vrhunec festivala Medvode v gibanju je bil torej težko pričakovani 6. medvoški nočni tek, ki se je odvil v soboto zvečer. Organizator, Javni zavod Sotočje, pa je poskrbel, da je bilo v centru Medvod športno vzdušje ves dan. Pred tekom so na medvoški tržnici organizirali več dogodkov, s katerimi so obiskovalcem popestrili športno, pa tudi kulinarično popoldne, od najrazličnejših stojnic, pa do zabavnih in inovativnih tekmovanj tako za mlade, kot tudi za starejše.

Vse Medvode so se v soboto gibale, a en tek je pritegnil tudi veliko smeha in obilo dobre volje. Pa tudi kar nekaj strahu pred padci, saj se je pričel najbolj zabavno med vsemi sobotnimi štarti. Tek s kužki z dobrodelno noto je že tradicionalen in letošnja udeležba je bila več kot odlična. Še pred tem pa so kužke organizatorji povabili na vohalni poligon, kjer so se spoznavali z različnimi vonjavami, od dlake lame do različnih zelišč.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Sekcija Bezeg KUDa Jarem uspešno nadaljuje s pogovornimi večeri, kjer predstavljajo zanimive in uspešne sogovornike. V tokratnem pogovoru se je mladima izpraševalcem Sari in Kaji Bukovšak ter Juriju Marussigu pridružil naš občan Slavko Avsenik ml., ki navdušuje s svojim ustvarjalnim opusom in življenjsko energijo. Med drugim je že, in upamo da bo še, sodeloval tudi […]