Priznanja ob prazniku ter odprtje brvi

6 julija, 20232min701

Na večer pred rojstnim dnem Jakoba Aljaža smo se v Medvodah s podelitvijo občinskih priznanj poklonili občanom, ki s svojim delom aktivno sooblikujejo našo skupnost. Občinski svet Občine Medvode se je 5.7.2023 zbral na slavnostni seji ob občinskem prazniku, katere se je udeležilo veliko število občanov in drugih gostov.

Župan Nejc Smole se je v nagovoru zahvalil vsem letošnjim prejemnikom priznanj in poudaril pomen skupnosti ter družbenih vrednot današnjega časa. Komisija za priznanja Občine Medvode je letos podelila sedem priznanj, njeno delo pa je predstavil predsednik komisije, Roman Veras. Naziv “Mladi up Medvod” je prejel Andraž Babšek, medalji Občine Medvode pa sta prejeli Sonja Porenta in Zvonka T Simčič. Podeljene so bile tudi štiri plakete Jakoba Aljaža, ki so jih prejeli Urška Djukić, Vanja Ločniškar, Ivan Špenko in skupina Metalsteel.

V kulturnem programu je sodelovala Godba Medvode, skupina Metalsteel, violinistka Anja Bukovec in vibrafonist Inti Pucihar. Vse letošnje občinske nagrajence smo predstavili v posnetkih, ki jih je pripravila Silvana Knok z ekipo Televizije Medvode. Fotografije brvi in mostov za projekcijo je prispeval Peter Košenina. Program je povezovala Anja Križnik Tomažin. Za scenarij in režijo prireditve je poskrbela Sabina Spanjol iz Javnega zavoda Sotočje Medvode.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Do 22. septembra si lahko v medvoški knjižnici ogledate razstavo z pomenljivim naslovom »Le vprašaj, pa ti povem« Invalidskega društva Kengurujček Slovenije. To je le ena od priložnosti, s katero je društvo s sedežem v naši občini obeležilo letošnji jubilej. Društvo so pred dvajsetimi leti namreč ustanovili starši otrok s prirojenimi in pridobljenimi okvarami celotnega […]