Dan prosa pod kozolcem

10 oktobra, 20231min191

Ste vedeli, da je bilo proso včasih hrana revežev, danes pa se vrača v svet kulinarike tudi v bolj prefinjeni različici? Kako vse se lahko uporablja so lahko poskusili in videli obiskovalci kulturno-kulinaričnega dne, ki je na, sicer deževno septembrsko nedeljsko popoldne, privabilo številne obiskovalce. Vse skupaj se je dogajalo pod kozolcem kmetije Pr’Črnet.

Pod okriljem 33. dnevov evropske kulturne dediščine oziroma 11. tedna kulturne dediščine se je prav tako že prejšnjo nedeljo odvila še ena podobna prireditev in to v organizaciji Kulturnega društva Sejalec umetnosti Senica, pod Sejalčevo lipo na Senici, kjer je bila glavna tema prav tako– PROSO.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Sekcija Bezeg KUDa Jarem uspešno nadaljuje s pogovornimi večeri, kjer predstavljajo zanimive in uspešne sogovornike. V tokratnem pogovoru se je mladima izpraševalcem Sari in Kaji Bukovšak ter Juriju Marussigu pridružil naš občan Slavko Avsenik ml., ki navdušuje s svojim ustvarjalnim opusom in življenjsko energijo. Med drugim je že, in upamo da bo še, sodeloval tudi […]