Pričenja se mesec požarne varnosti

10 oktobra, 20231min176

Medvoški gasilci se aktivno pripravljajo na mesec požarne varnosti. Po uspešnem državnem tekmovanju, so se pomerili še na občinskem tekmovanju, ki je namenjeno predvsem druženju in osvajanju novega znanja. Tekmovanje je potekalo na sončno soboto ob Zbiljskem jezeru, kjer so se zbrali gasilci iz Gasilske zveze Medvode in Gasilske zveze Vodice.

In še ostajamo pri gasilcih. Vsakoletno srečanje gasilskih veteranov in veterank je letos potekalo brez tradicionalne strokovne ekskurzije, saj so se ji v duhu solidarnosti do tistih, ki so jih prizadele nedavne poplave, odpovedali. Poudarili so predvsem vključevanje zaslužnih gasilcev v društva in njihovo vlogo pri predajanju znanja mlajšim generacijam.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Sekcija Bezeg KUDa Jarem uspešno nadaljuje s pogovornimi večeri, kjer predstavljajo zanimive in uspešne sogovornike. V tokratnem pogovoru se je mladima izpraševalcem Sari in Kaji Bukovšak ter Juriju Marussigu pridružil naš občan Slavko Avsenik ml., ki navdušuje s svojim ustvarjalnim opusom in življenjsko energijo. Med drugim je že, in upamo da bo še, sodeloval tudi […]