Helios Dan odprtih vrat

25 oktobra, 20232min298

Da so podjetja, ki so že pred leti sprejela trajnostne vizije, danes bolj konkurenčna in poslujejo boljše. In da sta varovanje zdravja in okolju prijazno delovanje ne le ključni vrednoti podjetja, ampak tudi nujnost za uspešno poslovanje nam je že pred slabima dvema mesecema ob predstavitvi pilotnega trajnostnega projekta zagotovil Roman Pirnat takrat še kot direktor podjetja Helios Tblus – potem ko smo priložnost izkoristili tudi za vprašanje, ali se počutijo kakorkoli soodgovorni za jedek vonj po kemikalijah, o katerem so poročali posamezni občani, združeni v spletno skupino Info kanal Moje Medvode.

Pogrešali smo tudi mi, poleg podpisnikov peticije za boljši zrak, tudi kakšnega predstavnika krajevne skupnosti, občinskega sveta, je pa res – prejšnji vikend je bil mogoče prelep za to. V novembru se nam obeta še en dan odprtih vrat – v podjetju Brinox. Še do tega ponedeljka, 23. oktobra, imate možnost, da na občino Medvode posredujete pripombe na izhodišča za pripravo odloka o občinskem podrobnem prostorskem načrtu za del Sore, ki ga predstavlja to podjetje. Načrtuje se namreč urbanistična ureditve celotnega območja gospodarske cone Brinox.

 


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Tedenska informativna oddaja TV Medvode, 7.12.2023: * Pedro Opeka tudi v Medvodah * z Miklavžem prižgali praznične luči * v tednu karitativne dejavnosti * po 32. oddaji Klic dobrote * za veseli dan kulture v Vrbo * Dan za spremembe v Pirničah * z zborovskim petjem bogat vikend * fotografska razstava “Skupaj” * avtorski album […]