Kako bomo parkirali

25 oktobra, 20231min241

V Občini Medvode smo se urejanja parkiranja lotili v letu 2017, ko je Občinski svet sprejel Odredbo o določitvi javnih parkirnih površin in Sklep o višini parkirnine na javnih parkirnih površinah v Občini Medvode. Kakšen je torej prometni režim.

Tako parkiramo trenutno – kako pa naj bi v prihodnje? Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije, Inštitut za politike prostora in Ljubljanski urbanistični zavod so v sklopu projekta z dolgim naslovom Trajnostna parkirna politika, priprava nacionalnih smernic, strokovnih podlag in nacionalne parkirne platforme – 1. SKLOP” prejšnjo sredo v medvoški knjižnici pripravili 3. JAVNO RAZPRAVO. Tokrat z naslovom “KAKO BOMO PARKIRALI V MEDVODAH?”. Na prvih dveh javnih razpravah so udeleženci povedali, kje so težave in na kakšen način bi si jih želeli reševati. Na podlagi mnenj in na podlagi opravljene analize stanja, pa so partnerji v projektu pripravili predlog parkirnih ukrepov, ki so jih predstavili tokrat. Žal pa je bilo udeležencev na 3. javni razpravi bistveno manj kot na prvi in manj kot na drugi.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Vsi nagovori župana Občine Medvode Nejca Smoleta v letošnjem letu so namenjeni razmisleku o tem, kaj nas povezuje v skupnost. Tako je bilo tudi na slavnostni seji in še prej ob dnevu državnost. Na podlagi desetletja in pol vsakodnevnega spremljanja dela v skupnosti meni, da skupnosti ne dela denar in da ni rečeno, da je […]