Gasilci se predstavljajo in izobražujejo

30 oktobra, 20231min182

Mesec oktober pa je seveda tudi mesec požarne varnosti – ki je tako kot vsako leto namenjen ozaveščanju prebivalcev o ključnem pomenu požarne varnosti – tokrat s poudarkom na preprečevanju požarov v naravi. Naša prostovoljna gasilska društva v tem mesecu običajno na široko odprejo svoja vrata. Prejšnjo soboto so to med drugim storili tudi v PGD Zbilje in PGD Smlednik. V obeh društvih so občanom omogočili pregled in nakup gasilnih aparatov, hkrati pa so široko odprli vrata svojih domov za obiskovalce.

V prihodnji oddaji pa še o dnevu odprih vrat v PGD Sora in PGD Sp. Pirniče – Vikrče – Zavrh. V prostore slednjega je v četrtek, 26.10. pripeljalo novo vozilo. O vsem pa, kot rečeno, prihodnjič.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Sekcija Bezeg KUDa Jarem uspešno nadaljuje s pogovornimi večeri, kjer predstavljajo zanimive in uspešne sogovornike. V tokratnem pogovoru se je mladima izpraševalcem Sari in Kaji Bukovšak ter Juriju Marussigu pridružil naš občan Slavko Avsenik ml., ki navdušuje s svojim ustvarjalnim opusom in življenjsko energijo. Med drugim je že, in upamo da bo še, sodeloval tudi […]