Po 7. seji občinskega sveta

31 oktobra, 20232min191

V sredo, 25. vinotoka so se na svoji 7. redni seji zbrali člani občinskega sveta. Ker je sejna soba po avgustovskih poplavah še v sanaciji, je seja potekala v zbornici osnovne šole Medvode. Prisotni so bili vsi svetniki in razen enega so bili vsi sklepi sprejeti soglasno, pa še v tem primeru je šlo le zato, da se je svetnik izločil iz glasovanja. Več v prihodnji oddaji, tokrat pa le odločitve in informacije neposredno in posredno povezane z avgustovskimi poplavami.

Že v prejšnji informativni oddaji smo poročali, da je Občina Medvode pilotna občina v okviru državnega projekta z naslovom “Trajnostna parkirna politika, priprava nacionalnih smernic, strokovnih podlag in nacionalne parkirne platforme”. V letošnjem letu so partnerji v projektu izvedli postopek priprave parkirne politike. Preko treh javnih razprav, delavnic in anket so ugotavljali, kako občani doživljamo stanje na parkiriščih in preko terenskega zbiranja podatkov analizirali razmere na parkiriščih in njihovo uporabo. Na tretji javni razpravi pred dvema tednoma v medvoški knjižnici, so med drugim predstavili predlog ukrepov z novimi parkirnimi režimi v Medvodah. Sedaj pa nas ponovno vabijo, da izpolnimo spletno anketo.

To so seveda predlogi partnerjev v projektu. Skratka, vabljeni, da odgovorite na ta in še na druga zastavljena vprašanja na temo kako parkirati v mestu. Pomagajte oblikovati boljši režim parkiranja in izpolnite spletno anketo do 5. novembra.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Tedenska informativna oddaja TV Medvode, 7.12.2023: * Pedro Opeka tudi v Medvodah * z Miklavžem prižgali praznične luči * v tednu karitativne dejavnosti * po 32. oddaji Klic dobrote * za veseli dan kulture v Vrbo * Dan za spremembe v Pirničah * z zborovskim petjem bogat vikend * fotografska razstava “Skupaj” * avtorski album […]