Alešu Kalanu nov mandat

6 novembra, 20231min121

Na zadnji redni seji, sedmi v tem mandatu, prejšnjo sredo, so občinski svetniki soglasno dali soglasje k imenovanju Aleša Kalana za direktorja Javnega zavoda Sotočje še za en petletni mandat. Ta se je začel z včerajšnjim dnem. Bil je sicer edini kandidat in kot je bilo razbrati iz razprave, je tudi sam kolebal ali bi kandidiral ponovno ali ne.

Zavod Sotočje upravlja s številnimi nepremičninami, med drugim s Športno dvorano, Nordijskim centrom Bonovec, s Turistično informacijskim centrom, rojstno hišo Jakoba Aljaža, Kulturnim domom Medvode s kavarno in vadnico, že sicer skrbi oziroma naj bi skrbel za vse spomenike kulturne dediščine, v najemu ima tudi Klub Jedro in prostore za storitev pomoč družini na domu v pristavi v Goričanah. Od leta 2017 dalje pa upravlja tudi z kopališčem Goričane in nogometnim igriščem, ki sta bila ob avgustovskih poplavah močno prizadeta, in zadnja leta tudi z drsališčem.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Sekcija Bezeg KUDa Jarem uspešno nadaljuje s pogovornimi večeri, kjer predstavljajo zanimive in uspešne sogovornike. V tokratnem pogovoru se je mladima izpraševalcem Sari in Kaji Bukovšak ter Juriju Marussigu pridružil naš občan Slavko Avsenik ml., ki navdušuje s svojim ustvarjalnim opusom in življenjsko energijo. Med drugim je že, in upamo da bo še, sodeloval tudi […]