Prižig lučk z Miklavžem

11 decembra, 20231min220

Pa smo tudi med vodami prižgali novoletne lučke s sedaj že klasičnim programom, ki je vključeval osnovnošolske pevske zbore in nastop Godbe Medvode. Za to, da bo prižig lučk ostal zapisan v zgodovino pa so poskrbeli pevci novonastale medvoške mladinske pevske zasedbe, ki jim je bil ta nastop premierni. Seveda pa ni manjkal niti Miklavž niti sorške hudobe.

Rdeča nit miklavževanja v Sori je, vedno, da dobro vedno zmaga nad slabim…… in ne glede na to, kako hudo strašno Hudobe sorške zgledajo in rjovejo, letos so v svoje vrste pridobili tudi Sorškega kremplca – tudi ti vedno podležejo dobroti angelov in svetega Miklavža, ki je letos z nami delil tudi prigodo, kako sta se sprijateljila z Luciferjem.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80



Zadnja novica

Že prejšnji teden poročali še o dveh projektih iz minulega programskega obdobja Lokalne akcijske skupine za mesto in vas, ki deluje na območju šestih občin. Hkrati smo vas že opozorili na prvo delavnico, namenjenu pripravi projektov, ki naj bi se realizirali v novem programskem obdobju. Delavnica bo v četrtek 29. februarja ob 17. uri, tokrat […]