100 let Malenškove mame

30 januarja, 20241min173

Ravno na dan tega močnega sneženja, ki je prinesel toliko negodovanja, je svoj 100 rojstni dan praznovala Frančiška Bizant rojena Okršlar, Malenškova mama iz Žleb. Večer pred tem so ji sokrajani postavili mlaj, v nedeljo po sveti maši, pa ji je številčno sorodstvo pripravilo še slovesno akademijo v športni dvorani Medvode. Kolikokrat je v teh dneh slišala, da dobro zgleda za svoja leta in kolikokrat je ponovila svoj recept za dolgo življenje – pa v naslednji reportaži.

Čestitke tudi v imenu ekipe TV Medvode. Veseli smo, da rada spremlja naš program. Še nekaj materiala nam je ostalo na zalogi, malo bomo pobrskali po našem arhivu, tako da v kratkem vse skupaj zapakiramo v rojstvodnevni mini portet Malenškove mama.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Že prejšnji teden poročali še o dveh projektih iz minulega programskega obdobja Lokalne akcijske skupine za mesto in vas, ki deluje na območju šestih občin. Hkrati smo vas že opozorili na prvo delavnico, namenjenu pripravi projektov, ki naj bi se realizirali v novem programskem obdobju. Delavnica bo v četrtek 29. februarja ob 17. uri, tokrat […]