Zimsko vrtnarjenje

30 januarja, 20241min143

Društvo Sorško polje je v sodelovanju s krajevnimi skupnostmi Sorškega polja, z občinami Kranj, Medvode in Škofja Loka ter kooperativo Amarant v sredo, 10. januarja, torej še pred snegom, pripravilo predavanje z naslovom: Spremembe klime ali kako se lahko kmetje in vrtičkarji nanjo prilagajamo. Predavanje je izvedla Fanči Perdih, ekološka semenarka, ki že od leta 2007 prideluje ekološka semena zelenjadnic in zeliš.

V domu krajanov v Sori je včeraj potekala tudi delavnica z naslovom Zimske rastline, kjer so obiskovalci lahko videli, okušali in vonjali naravne pridelke, ki jih je predavateljica Katja Rebolj pripravila v obliki okusnih vložnin, namazov in pekovskih izdelkov. Obiskovalci so z navdušenjem srkali novo znanje, katerega namen je približati Polhograjce v okviru projekta »Lokalne akcijske skupine za mesto in vas«.


O nas

Zavod Kabelska Televizija Medvode


info@tv-m.si

(01) 361 95 80Zadnja novica

Že prejšnji teden poročali še o dveh projektih iz minulega programskega obdobja Lokalne akcijske skupine za mesto in vas, ki deluje na območju šestih občin. Hkrati smo vas že opozorili na prvo delavnico, namenjenu pripravi projektov, ki naj bi se realizirali v novem programskem obdobju. Delavnica bo v četrtek 29. februarja ob 17. uri, tokrat […]